TEATTERI

Lähde matkalle unelmiin Teatterin ihmeelliseen maailmaan!

After School/ Teatteri (Koululaiset)

Koulupäivän jälkeen pääset suoraan harrastamaan teatteria yhdessä kavereiden kanssa! Hypätään yhdessä tarinoihin, jossa heräävät tunnetut henkilöt sekä seikkailut. Keksimme myös omia satuja ja tarinoita, joiden päähenkilöiksi heittäydymme. Ryhmässä tutustutaan teatteriin ja ilmaisuun sekä käytetään rutkasti mielikuvitusta. Herätä sisäinen esiintyjäsi ryhmässä tehden ja esiintyen. Ryhmässä luodaan tarinoita sekä kiinnostavia tilanteita täynnä draamaa ja nauruhermojakin kutkuttavia hetkiä. 

Disney Stars- Satuteatteri/ Teatteri (3-6 vuotiaat)

Astu satuun, jossa heräävät tunnetut henkilöt sekä seikkailut. Keksimme myös omia satuja ja tarinoita, joiden päähenkilöiksi heittäydymme. Ryhmässä tutustutaan teatteriin ja ilmaisuun sekä käytetään rutkasti mielikuvitusta. Mikä sadun henkilö sinä olet? 

Hollywood Stars / Teatteri (7-12 vuotiaat)

Tule matkalle tähtiin... Herätä sisäinen esiintyjäsi ryhmässä tehden ja esiintyen. Improvisaatioista syntyy tähtihetkiä, joita voi muistella vaikka vanhanakin. Ryhmässä luodaan tarinoita sekä kiinnostavia tilanteita täynnä draamaa ja nauruhermojakin kutkuttavia hetkiä. 

Walk of Fame / Teatteri (Nuoret & Aikuiset)

Tutustu teatteriin ja ilmaisuun sekä anna tähtesi loistaa! Yhdessä timanttisen ryhmän kanssa teemme ja kokeilemme teatteria sekä harjoitamme esiintymistaitoja. Teatteritaitoja hyödynnät myös tanssissa, taitoluistelussa, musiikissa ja vaikka partiossa. Ilmaisu on enemmän kuin vuorosanat. Sytytä oma tähtesi kanssamme!  

Aika: Tiistai/ Sali 1/ opettaja Pentti

Klo 15.30- 16.30 Hollywood Stars teatteri  7-12 vuotiaat

Klo  15.30- 16.30 -After School teatteri (Koululaiset)

Klo- Satuteatteri Disney Stars 3-6-vuotiaat

Klo - Walk of Fame teatteri (Nuoret & Aikuiset)