TEATTERI

Lähde matkalle unelmiin Teatterin ihmeelliseen maailmaan!

FugeStars- Teatteri (7-13 vuotiaat)

Tutustu teatteriin ja ilmaisuun sekä anna tähtesi loistaa! Yhdessä timanttisen ryhmän kanssa teemme ja kokeilemme teatteria sekä harjoitamme esiintymistaitoja. Koulun jälkeen pääset harrastamaan teatteria yhdessä kavereiden kanssa! Hypätään yhdessä tarinoihin, jossa heräävät tunnetut henkilöt sekä seikkailut. Keksimme myös omia satuja ja tarinoita, joiden päähenkilöiksi heittäydymme. Ryhmässä tutustutaan teatteriin ja ilmaisuun sekä käytetään rutkasti mielikuvitusta. Herätä sisäinen esiintyjäsi ryhmässä tehden ja esiintyen. Ryhmässä luodaan tarinoita sekä kiinnostavia tilanteita täynnä draamaa ja nauruhermojakin kutkuttavia hetkiä.

Ilmaisu on enemmän kuin vuorosanat! Improvisaatioista syntyy tähtihetkiä, joita voi muistella vaikka vanhanakin. Sytytä oma tähtesi kanssamme!

Aika: FugeStars teatteri  (7-13 v.) Keskiviikkoisin Klo 16.00- 16.50

Aikuisten Teatteri- ja ilmaisutaidon Kurssi

Teatteri on kiehtova taidemuoto. Haluatko opiskella teatterintekemisen perusteita ja voittaa perhoset vatsassa sekä kokea onnistumisen ja oivaltamisen iloa? 

Tutkimme mitä sana "play" pitää sisällään ja valmistamme pienen esityksen opintojen siivittämänä. Kurssi on aikuisille, jotka haluavat perehtyä ilmaisuun ja sen voimaan. Jos olet haaveillut kiipeämisestä näyttämölle, tämä kurssi on juuri sinua varten tai vaikka vain selventämään omaa suhdetta esittävään taiteeseen. Tervetuloa mukaan!

Workshop Ajat TBA: Teatterikoulu (Nuoret & aikuiset) Opettaja Päivi Mäkinen