SIRKUS

"FugeStars"-  SirkusAkrobatia (7-12v.) & Perhesirkus (3-6v.)

SirkusAkrobatia tunnilla harjoitellaan sirkuksesta tuttuja akrobaattisia liikkeitä, kehitetään notkeutta ja tasapainoa mukavilla ja hauskoilla tavoilla. Kurssilla päästään opettelemaan muun muassa päällä- ja käsilläseisontaa, kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, siltoja ja spagaateja. SirkusAkro tunnit ovat myös loistava tuki Cheerleading tai tanssiharrastukselle.

Tunnille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta akrobatiasta tai voimistelusta, aloitellaan  perusteista ja edetään tunneilla rauhallisesti liikkeistä toiseen. Tehdään itsenäisesti, ryhmänä ja kaverin kanssa, mukaan tarvitset iloisen mielen ja paljon mielikuvitusta! Perhesirkuksessa perheen pienimmät harjoittelevat yhdessä oman vanhemman kanssa.

Aika:

Sirkus- Akrobatia 7-12v : Torstai Klo 17.00- 18.00

Perhesirkus 3-6v : Torstai Klo 16.00- 17.00

Opettaja Paula Jääskeläinen

Tankotaitelija ja -akrobaatti Paula Jääskeläinen on intohimoinen taitelijasielu, joka on viettänyt lajin parissa jo yli kymmennen vuotta. Hän on tottunut kehittämään itseään jatkuvasti, pitää haasteista ja vie itseään mielellään äärirajoille kokeillakseen omia rajojaan. Tärkeintä hänelle ei ole mitä tehdään, vaan miten tehdään ja mitä voi välittää tanssin, musiikin ja liikkeiden kautta. Tankoilu on hänen elämäntapansa, lisäksi vahvasti mukana tulevat jooga ja pilates.

Esiintymisien lisäksi Paula opettaa Suomessa ja Espanjassa, tällä hetkelleä asustelee kesät Suomen lämmössä ja talvet Fuengirolan auringon alla.
Opettajana hän on hyvin kärsivällinen, mukava ja kannustava, ja hän onkin taitava näkemään oppilaiden yksilöllisyyden ja kykenee varmasti löytämään jokaiselle sopivan tavan oppia.

Miten pukeudun tunnille? Asuksi sopii liikkumisen mahdollistava asu ja sukat tai paljaat jalat. Pitkät hiukset laitetaan kiinni. Tunnilla voi olla mukana juomapullo.