SIRKUS

SirkusAkrobatia; Alkeet, edistyneet (7-12v.) & pienet (3-6v.)

SirkusAkrobatia edistyneet!

SirkusAkrobatia tunnilla harjoitellaan sirkuksesta tuttuja akrobaattisia liikkeitä, kehitetään notkeutta ja tasapainoa mukavilla ja hauskoilla tavoilla. Kurssilla päästään työstämään muun muassa päällä- ja käsillä seisontaa, kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, siltakaatoja ja spagaateja. SirkusAkro tunnit ovat myös loistava tuki Cheerleading tai tanssiharrastukselle. Tämä tunti sopii niille, ketkä ovat harrastaneet aiemmin esim voimistelua tai parkouria, keillä on hallussa vaikka jo sillat, päälläseisonnat eikä ajatus käsiseisonnastakaan hirvitä! Tehdään itsenäisesti, ryhmänä ja kaverin kanssa, mukaan tarvitset iloisen mielen ja paljon mielikuvitusta!

SirkusAkrobatia alkeet!

SirkusAkrobatia alkeet tunnilla harjoitellaan sirkuksesta tuttuja akrobaattisia liikkeitä, kehitetään notkeutta ja tasapainoa mukavilla ja hauskoilla tavoilla. Kurssilla päästään opettelemaan muun muassa päällä- ja käsilläseisontaa, kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, siltoja ja spagaateja. SirkusAkro tunnit ovat myös loistava tuki Cheerleading tai tanssiharrastukselle. Tunnille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta akrobatiasta tai voimistelusta, aloitellaan  perusteista ja edetään tunneilla rauhallisesti liikkeistä toiseen. Tehdään itsenäisesti, ryhmänä ja kaverin kanssa, mukaan tarvitset iloisen mielen ja paljon mielikuvitusta!

SirkusAkrobatia pienet!

SirkusAkrobatia pienet tunnilla harjoitellaan sirkuksesta tuttuja akrobaattisia liikkeitä, kehitetään notkeutta ja tasapainoa mukavilla ja hauskoilla tavoilla. Kurssilla päästään opettelemaan kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, siltoja ja muuta hauskaa yksinkertaista akrobatiaa. Tunnille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta, kokeillaan yhdessä ja edetään rauhallisesti, kehitetään koordinaatiota ja pidetään hauskaa! Tehdään itsenäisesti, ryhmänä ja kaverin kanssa, mukaan tarvitset iloisen mielen ja paljon mielikuvitusta!

Aika:

Sirkus- Akrobatia edistyneet 7-12v : Torstai Klo 17.00- 17.50

Sirkus- Akrobatia alkeet 7-12v : Keskiviikko Klo 18.00- 18.50

Sirkus - Akrobatia pienet 3-6v : Torstai Klo 16.00- 16.50

Opettaja Paula Jääskeläinen

Tankotaitelija ja -akrobaatti Paula Jääskeläinen on intohimoinen taitelijasielu, joka on viettänyt lajin parissa jo yli kymmennen vuotta. Hän on tottunut kehittämään itseään jatkuvasti, pitää haasteista ja vie itseään mielellään äärirajoille kokeillakseen omia rajojaan. Tärkeintä hänelle ei ole mitä tehdään, vaan miten tehdään ja mitä voi välittää tanssin, musiikin ja liikkeiden kautta. Tankoilu on hänen elämäntapansa, lisäksi vahvasti mukana tulevat jooga ja pilates.

Esiintymisien lisäksi Paula opettaa Suomessa ja Espanjassa, tällä hetkelleä asustelee kesät Suomen lämmössä ja talvet Fuengirolan auringon alla.
Opettajana hän on hyvin kärsivällinen, mukava ja kannustava, ja hän onkin taitava näkemään oppilaiden yksilöllisyyden ja kykenee varmasti löytämään jokaiselle sopivan tavan oppia.

Miten pukeudun tunnille? Asuksi sopii liikkumisen mahdollistava asu ja sukat tai paljaat jalat. Pitkät hiukset laitetaan kiinni. Tunnilla voi olla mukana juomapullo.