TANSSI & CHEERLEADING

Aikuisten tanssi- ja liikuntatunnit löydät "Aikuiset"- osiosta!

Street&Show- Dance

Ryhmien tunnit rakentuvat lasten ikä, perustaidot ja motorinen kehitys huomioon ottaen.  Tanssitunti koostuu alkulämmittelystä, lajien teknisistä harjoitteista ja koreografian osuuksista. Oppilaat harjoittelevat ryhmässä toimimista, rytmiikan ymmärtämistä sekä tanssia tukevia perusmotorisia taitoja.

Street&Show- Dance on monipuolinen tanssitunti, jossa yhdistellään erilaisia tanssilajeja- ja tekniikoita rohkeasti yli genre- rajojen! Street, Hip-Hop, Show, Latin, Disco, musikaalit & Baletti inspiroivat lajeina muodostamaan aivan uudenlaisia ja kiinnostavia koreografia kokonaisuuksia!

Tällä hyvän fiiliksen tunnilla tanssijoita kannustetaan persoonalliseen tyyliin ja tanssin kehittämiseen: Oman sisäisen tanssijansa löytämiseen! Tunti rohkaisee käyttämään mielikuvitusta ja luovuutta liikkeen sekä musiikin kautta. Tärkeintä ovat ihanat onnistumisen kokemukset ja yhdessä luomisen ilo!

Aika:

StreetShow- Dance 8-13 vuotiaat: Tiistai Klo 18.00- 18.50 / Opettaja Reina

StarDust- Dance

Tanssia tunteella! Viskarilaisten, eskarilaisten & ykkösten ikioma tanssitunti!

Jokainen lapsi, omana persoonallisena itsenään on ainutlaatuinen yksilö. StarDust- tunnilla tutustutaan ja herätellään rohkeutta itseilmaisuun sekä luodaan kivoja tanssikoreografioita!

Tunnin tarkoituksena on kehittää tanssillisia taitoja, treenata kehonhallintaa, koordinaatiota, musiikin hahmottamista sekä sosiaalisia taitoja, pari- ja ryhmätyöskentelyn kautta. Inspiroidutaan yhdessä ja tutustutaan erilaisiin tanssilajeihin myös monipuolisten mielikuvien kautta!

StarDust- tunti soveltuu sekä tytöille, että pojille. Luodaan, oivalletaan ja tehdään yhdessä. Pääasia, että kaikki viihtyvät tunnilla ja jokainen saa loistaa uniikkina tähtenä!

Aika: 

StarDust Dance 4-7 vuotiaat: Tiistai Klo 17.00- 17.50 / Opettaja Sanni

"FugeStars"- Cheerleading

Fuengirolan oma Cheerleading ryhmä Starlight (7-12v.) is here!

Opettelemme tanssimaan ryhmänä ja luomaan helppoja, mutta näyttäviä ja energisiä esityksiä. Tunnilla keskitytään enemmän cheerdanceen, mutta harjoittelemme myös pyramideja ja helppoja nostoja. Treenaamme tanssikuvioita ja askelsarjoja joita halukkaat esittävät Fuengirola LIONS rullakiekkojoukkueen peleissä ja tapahtumissa.

Tunti sopii kaikille eikä aikaisempaa kokemusta cheerleadingista tai tanssista tarvita. Tunnille tarvitset mukaan urheiluvaatteet, hyvät kengät (esim. lenkkarit tai tennarit) ja vesipullon.

Aika:

7-12 vuotiaat: Torstai Klo 18.00- 18.50 / Opettaja Sanni

Miten pukeudun tunnille? Tanssiasuksi sopii liikkumisen mahdollistava asu ja sukat tai paljaat jalat. Pitkät hiukset laitetaan kiinni. Tunnille kannattaa ottaa mukaan juomapullo!

Tuike- Dance

Pikkuisten tuikkivien tähtösten tanssitunti! Tuike- tanssitunnilla ei tarvitse ujostella! Prinssit, prinsessat ja pikkujoutsenet saavat pukeutua parhaimpiin tanssiasuihinsa tällä tunnilla! Jokainen lapsi, omana persoonallisena itsenään on ainutlaatuinen yksilö. Mikä tahansa lapsen luoma liike voi olla tanssia! 

Tunnin tavoitteena on kehittää  itseilmaisua, musiikin hahmottamista, koordinaatiota, kehonhallintaa, rytmiikkaa sekä sosiaalisia taitoja/ryhmä työskentelyä. Herätellään kiinnostusta liikuntataitoihin ja inspiraatiota tanssin ihmeellisen ihanaan maailmaan! Tutustutaan erilaisiin tanssilajeihin kivojen leikkien sekä mielikuvien kautta. 

Tuike- tunti soveltuu sekä tytöille, että pojille. Luodaan, oivalletaan ja tanssitaan, yhdessä! 

Aika: Tuike- Dance 3-5 vuotiaat: StarDust Dance korvaava tunti!

ChairDance (13- 18 vuotiaat)

Tuolitanssissa koreografia rakennetaan tuolin ympärille ja suuri osa liikkeistä tehdään tuolia apuna käyttäen. Tuolitanssissa on vaikutteita burleskista ja siinä vaihvistetaan kehon lisäksi omaa minä- kuvaa sekä pyritään korostamaan jokaisen luontaista naiseutta.

Tunti soveltuu kaikille eikä tarvitse olla ennestään tanssitaustaa. Tarvitset tunnille mukaan joustavat vaatteet ja vesipullon.

Aika: TBA Opettaja Sanni

Taaperojumppa (2-5v.)

Tunnin pääpaino on löytää liikunnan ilo ja hauskuus pienestä pitäen! Tunnilla vahvistetaan lapsen motorisia taitoja erilaisten leikkien ja musiikin avulla. Opettelemme oman kehon hallintaa mm. tasapainoliikkeiden avulla. Jokainen tunti päättyy rauhalliseen rentoutumiseen ja satuhetkeen.

Taaperojumppa soveltuu kaikille iloisille ja aktiivisille pikkuisille. Aivan pienimpien mukaan toivomme huoltajan mukana oloa! Tunnille tarvitsee mukaan mukavat vaatteet ja vesipullon. Olemme sisätossuilla tai paljain jaloin.

Aika: TBA Opettaja Sanni