TANSSI

Show Dance & Street

Show Dance ryhmissä tunnit rakentuvat lasten ikä, perustaidot ja motorinen kehitys huomioon ottaen. Tanssitunti koostuu alkulämmittelystä, teknisistä harjoitteluista ja koreografian osuuksista. Oppilaat harjoittelevat ryhmässä toimimista, rytmin ja musiikin kuuntelua sekä perusmotorisia taitoja.

Showdance on monen tanssityylin sulatusuuni ja tunneilla käytetäänkin musiikkia ja tanssityylejä eri genreistä. Tunnilla yhdistellään rohkeasti kaikenlaisia tanssilajeja ja -tekniikoita kuten hip hop, street, disco, musikaalit & baletti , muodostaen aina uudenlaisia ja kiinnostavia tansseja. Eri lajeja yhdistelemällä saadaan aikaan monipuolinen tunti ja päästään tutustumaan lajien mahtavaan kirjoon.

Showtanssin hyvän fiiliksen tunnilla tanssijoita kannustetaan oman tyylin ja tanssin kehittämiseen. Tunti rohkaisee käyttämään mielikuvitusta ja luovuutta musiikin sekä rytmien kautta. Tärkeintä ovat onnistumisen kokemukset!

Aika: Maanantai/ Sali 1/ opettaja Kadi

Klo 15.15- 16.00 Show Dance 7-10 vuotiaat

Klo 16.00-16.45 Street & Show Dance 10-15 vuotiaat

Disneydance

Tanssia tunteella!

Jokainen lapsi, omana itsenään on ainutlaatuinen yksilö.

Mikä tahansa lapsen luoma liike voi olla tanssia ja jokainen persoona tanssii koko olemuksellaan.

Tutustutaan ja herätellään kiinnostusta tanssin ja musiikin maailmaan luovan itseilmaisun kautta.     

Tunnin tarkoituksena on kehittää  itseilmaisua, musiikin hahmottamista, koordinaatiota, kehonhallintaa, sosiaalisia taitoja/ryhmä työskentelyä.

Herätellään kiinnostusta liikuntataitoihin ja tutustutaan leikin- ja mielikuvien kautta eri tanssilajeihin.

Tunnit soveltuu sekä tytöille, että pojille. Luodaan, oivalletaan ja tehdään yhdessä. Pääasia, että kaikki viihtyvät tunnilla.

Aika: Torstai / Sali 1/ opettaja Tiina

Klo 16.30- 17.30 Disneydance 4-6 vuotiaat

Tanssiryhmä TUIKE

Pikkuisten tuikkivien tähtösten tanssitunti!

Aika: Torstai/ Sali 1/ opettaja Tiina

Klo 17.15- 18.00 Tuike 3-5 vuotiaat

Flashdance

Flashdance on energinen tunti, jossa saa kokemuksia tanssin laajasta kirjosta.  Tunnilla harjoitellaan eri tanssityylejä ikäkaudelle sopivalla tasolla. Flashdance- tunnilla tekniikkaa painotetaan show-tuntia vähemmän, tanssiteknisiä harjoitteita kuitenkaan unohtamatta. Tanssisarjoissa voidaan yhdistellä eri tyylejä, kuten: showtanssia, hip hoppia, balettia, discoa ja nykytanssia.

Tunneilla keskitytään pieniin tanssillisiin osuuksiin, joissa lapsi oppii tuntemaan omaa kehoaan sekä omia kehonliikkeitään.

Tärkeintä tunneilla on iloinen ja positiivinen mieli sekä liikunnan ilo!

Aika: Torstai / Sali 1/ opettaja Tiina

Klo 15.00- 16.00 Flashdance 7-11 vuotiaat

Miten pukeudun tunnille? Tanssiasuksi sopii liikkumisen mahdollistava asu ja sukat tai paljaat jalat. Pitkät hiukset laitetaan kiinni. Tunnille voi ottaa mukaan juomapullon.