Image

Talent School koulussa työskentelee huipputiimi ammattitaitoisia ja monipuolisia opettajia. Meillä jokainen puhaltaa yhteen hiileen ja tekee kaikkensa että juuri sinä löytäisit oman vahvuutesi, luovuutesi ja tiesi tähtiin! Hyppää siis mukaan meidän Talent School tiimiin!

NOORA KARMA

Talent School- koulun perustaja ja Taiteellinen johtaja. (MMUS)

Talent Schoolin ja kahden lapsen äiti, Noora Karma on valmistunut aikoinaan musiikin maisteriksi London College of Musicista, jonka jälkeen hän siirtyi teatterikouluun jatkamaan musiikkiteatteri ja näyttelijän opintojaan. Noora pyöritti omaa musiikkikouluaan Lontoossa, opetti esittävien taiteiden koulussa, sekä loi uraa  esiintyvänä taiteilijana, muusikkona ja taikurina kansainvälisillä vesillä. Palattuaan kotimaahansa 15 ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen Noora nousi pian koko kansan tuntemaksi viihdyttäjäksi oman ”Mentalisti” TV-shown kautta. 

Noora keikkailee ahkerasti, esiintyen tilaisuuksissa taikashownsa kanssa, tuottaa ja esiintyy teatteri ja musiikki projekteissa, sekä kouluttaa ja luennoi yritystapahtumissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Talent School on hänen intohimoinen loppuelämän projekti. On aika jakaa elämän opitut taidot ja salaisuudet nyt jälkikasvulle ja antaa heille mahdollisuus mahdollisimman maagiselle tulevaisuudelle!

Noora opettaa Talent Schoolissa musiikkia, teatteria & taikuutta.

 

Image

PENTTI KINOSMAA

Teatteriohjaaja, Teatterinjohtaja, Teatteri-ilmaisun ohjaaja (YAMK) 

Pentti on kokenut lasten ja nuorten teatterin ammattilainen, joka on opettanut eri-ikäisiä teatterintekijöitä  reilut 12 vuotta. Pentti on energinen tekijä, joka arvostaa ryhmässä toimijuutta sekä jokaisen omaa ilmaisuvoimaa. Pentti pyrkii tuomaan jokaisen vahvuudet esiin ja loistamaan ne näyttämön valoissa yhdessä ryhmän kanssa. Tekeminen herättelee jokaisen omia kiinnostuksen kohteita ja haastamaan itseään!

Teatterin tekemisen taidot soveltuvat kaikille elämän alueille; sosiaaliset taidot, vastuullisuus, oma ilmaisu sekä mielipiteiden esiin tuominen.

Image

MELANIE MY ROSAS

Melanie on Saksassa v. 2011 valmistunut musikaaliartisti Joop van den Ende Academy:sta Hampurista. Melaniella on 15 vuoden näyttämökokemus ja on näytellyt esim. musikaaleissa kuten Cabaret ja PlayMe Saksassa ja Les Misérables Suomessa. Hän on toiminut solistina ja ensemble -laulajana m.m. Empire Cover Show:ssa ja The Robbie Williams Show:ssa Saksassa ja Eurovision Song Contest 2016 -kilpailussa Tukholmassa. Melanie on myös tehnyt kuva- ja TV -mainos työtä sekä äänitaltiointeja. Näyttämötyön ohella Melanie työskentelee artisti- ja vocalvalmentajana paikoissa kuten Subtone Moskovassa ja Monacossa sekä musiikinopettajana Gymnasiet Mattlidenissä Espoossa missä hän m.m opettaa IB Music Diploma Programme -tutkintoa. Keväällä 2020 Melanie valmistuu Bachelor of Arts:iksi, laulun pedagogiksi musikaalisuuntauksella Hochschule Osnabrück:ista, korkeakoulusta Saksassa. Melanie opettaa ruotsiksi, saksaksi, englanniksi sekä suomeksi.

Image

MARI LAARI

Laulunopettaja Mari Laari on pop&jazz laulupedagogi joka valmistui AMK Stadiasta vuonna 2002. Hän on toiminut monipuolisesti äänen parissa niin laulajana kuin ääninäyttelijänäkin, sekä ohjannut useita dubattuja sarjoja ja elokuvia televisioon ja elokuvateatteri-levitykseen. Mari rakastaa äänen parissa työskentelyä ja on sitä mieltä että laulaminen kuuluu kaikille! Laulaminen tuo iloa ja oman äänen tunteminen antaa monenlaisia valmiuksia elämään!

Image

TAIJA KUMMELUS-ESKELINEN

Taija on koulutettu sirkusohjaaja, joka aloitti omat sirkustunnit jo 7- vuotiaana. Taijan omia lajeja ovat vanne, yksipyöräinen, pariakrobatia ja taikuus, mutta opettaa laajasti myös monia muita lajeja. Tärkeintä sirkuksessa on oppia uutta hauskalla tavalla.

Image

KADI RUUTU-SCHRODERUS

Kadi Ruutu-Schrodeus on alkuperäisesti kotoisin Virosta. Kadilla on 36-vuoden tanssijan ja koreografin kokemus, sekä hän on toiminut tanssiopettajana viimeiset 34-vuotta. Kadin työkokemus tanssijana on vakuuttava; Vuosina 1994-2000 Kadi toimi Ester Hellerma Dance managmentin taiteellisena johtajana ja on työskennellyt monen kansainvälisen artistin kanssa (mm. Dave Benton, Tonjua Hawkins, Tommy Hunt) ympäri maailmaa, kuten Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä, Italiassa ja Georgiassa. Mukaan mahtuu myös isoja konsertti produktioita ja sambakarnevaaleja. 2001 Kadi- ”The Big Mama” perusti Dance Freaks- ryhmän missä toimii edelleen koreografina, tanssijana, sekä suunnittelee ja ompelee esiintymisasut. Suomessa Kadi on työskennellyt artistien, kuten Antti Tuiskun, Mamban, Dannyn, Jari Sillanpään ja Rhino Hornes & The Soul Section bändin kanssa.

Image

TIINA PLANTIG

Tiina on 39 vuotias kahden lapsen äiti ja asuu perheensä kanssa Sipoon Nikkilässä.

Koulutukseltaan Tiina on auktorisoitu Personal trainer (Trainer4you), ryhmäliikuntatuntien ohjaaja, hyvinvointivalmentaja ja kuntosalivalmentaja (Trainer4you).

Liikunta näyttelee isoa osaa iloisen ja positiivisuutta pursuavan Tiinan arjessa, eli todettakoon sen olevan työn lisäksi myös elämän tapa!

Image

CHRISTINE ROSENBERG

Christine is a passionated  and enthusiastic Zumba® Fitness instructor since 2011. Originally from the Åland Island. She has been teaching classes in Åland and now in Helsinki Where she currently lives.

She also organises events and partys with a latin theme.

What is Zumba® Fitness:

Zumba® Fitness is a dance and fitness class to latin rhythms. 

She is also certified to teach Zumba® Kids and Aqua Zumba® and Zumba Sentao , a chair-based dance and strength workout. 

In her spear time she also like to develop her skills in dancing and at the moment taking classes in bachata, salsa and bellydance.

Image

MAARIT ROPE

Maarit on KRI-sertifioitu kundaliinijoogaopettaja, joka johdattaa sinut lempeästi tämän ikiaikaisen joogamuodon saloihin. Hän kannustaa ylittämään mielen luomat rajoitteet, jotta löydät sisältäsi voiman päästä sydämen viisauden lähteille.

Image

LAURA PALOHEIMO

Kirjailija ja sanataideohjaaja Laura Paloheimo on tullut suurelle yleisölle tunnetuksi viihdekirjoistaan. Viimeiset viisi vuotta hän on ohjannut runsaasti erilaisia kirjoituskursseja erilaisissa oppilaitoksissa sekä viikonloppuretriiteissä.

Kirjoittaminen, kirjallisuus, teatteri, itseilmaisu on ollut Lauran elämää määrittävä teema ja kantava voima läpi elämän.

Sanataideohjaajana hän yhdistelee taiteen ja ilmaisun kentiltä omaksumiaan metodeja, kehollisuutta, meditaatioita, kuvataiteita, musiikkia, kirjallisuutta, myyttejä ja satuja.


Image Image