Image

Talent School koulussa työskentelee huipputiimi ammattitaitoisia ja monipuolisia opettajia. Meillä jokainen puhaltaa yhteen hiileen ja tekee kaikkensa että juuri sinä löytäisit oman vahvuutesi, luovuutesi ja tiesi tähtiin! Hyppää siis mukaan meidän Talent School tiimiin!

NOORA KARMA

Talent School- koulun perustaja ja Taiteellinen johtaja. (MMUS)

Talent Schoolin ja kahden lapsen äiti, Noora Karma on valmistunut aikoinaan musiikin maisteriksi London College of Musicista, jonka jälkeen hän siirtyi teatterikouluun jatkamaan musiikkiteatteri ja näyttelijän opintojaan. Noora pyöritti omaa musiikkikouluaan Lontoossa, opetti esittävien taiteiden koulussa, sekä loi uraa  esiintyvänä taiteilijana, muusikkona ja taikurina kansainvälisillä vesillä. Palattuaan kotimaahansa 15 ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen Noora nousi pian koko kansan tuntemaksi viihdyttäjäksi oman ”Mentalisti” TV-shown kautta. 

Noora keikkailee ahkerasti, esiintyen tilaisuuksissa taikashownsa kanssa, tuottaa ja esiintyy teatteri ja musiikki projekteissa, sekä kouluttaa ja luennoi yritystapahtumissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Talent School on hänen intohimoinen loppuelämän projekti. On aika jakaa elämän opitut taidot ja salaisuudet nyt jälkikasvulle ja antaa heille mahdollisuus mahdollisimman maagiselle tulevaisuudelle!

Noora opettaa Talent Schoolissa musiikkia, teatteria & taikuutta.

Image

ANNA SAINILA

Ammattilaistanssija, Tanssinopettaja AMK

Anna Sainila on ’Tanssii Tähtien Kanssa’ -ohjelmasta tuttu tanssinopettaja. Anna on tanssinut 37 vuotta ja tehnyt kansainvälisen uran kilpatanssijana saavuttaen mm. viisi Suomen mestaruutta, pohjoismaiden mestaruuden ja maailman arvostetuimman Junior Blackpool -kilpailun pronssimitalin.

Kilpauransa jälkeen Anna on valmistunut tanssinopettajaksi v. 2005 ja kokenut tärkeäksi missiokseen jakaa oppilailleen ’tanssin roihuavan liekin’ tanssinopettajana.

Tanssikoulu Anna Palaa! on toiminut Suomessa vuodesta 2013 ja Espanjassa vuodesta 2017. Anna on esiintynyt tanssijana ympäri maailmaa ammattilaistanssiryhmänsä ja legendaarisen Leningrad Cowboys-yhtyeen kanssa!

Image

PÄIVI MÄKINEN

Näyttelijä Fia. Vuoden viihdetaiteilija 1996. Kultalevy 2010.

Kiinnitykset Savonlinnan ja Jyväskylän kaupunginteattereissa vuodesta 1984. Lukuisia vierailuja eri teattereissa ja produktioissa. Ohjaustöitä ja koulutuksia. Konsertoiva laulaja. Kansainvälisiä opintoja ja esiintymisiä.

Image

SANNI PAUNONEN

Sanni on  sporttinen yhteisöpedagogi, joka on työskennellyt liikunnan parissa sekä Suomessa, että Espanjassa. 

Aurinkorannikolla hän on viihtynyt 4 vuotta ja viimeiset vuodet työskennellyt lasten ja nuorten parissa.

Sanni on positiivinen, energinen ja tavoitteena Sannilla on auttaa jokaista löytämään liikunnan ilo. ”Tehdään, nauretaan ja liikutaan yhdessä!” 

Image

PAULA JÄÄSKELÄINEN

Tankotaiteilija ja akrobaatti Paula on intohimoinen taiteilijasielu, joka on viettänyt lajin parissa jo yli kymmenen vuotta.  Paula tykkää haasteista ja kokeilee mielellään omia äärirajojaan tanssin, musiikin ja liikkeiden kautta. Tankoilu on hänen elämäntapansa, lisäksi vahvasti mukana tulevat jooga ja pilates.

Paula opettaa Suomessa ja Espanjassa. Opettajana hän on hyvin kärsivällinen, mukava ja kannustava, ja hän onkin taitava näkemään oppilaiden yksilöllisyyden ja kykenee varmasti löytämään jokaiselle sopivan tavan oppia. 

Image

PENTTI KINOSMAA

Teatteriohjaaja, Teatterinjohtaja, Teatteri-ilmaisun ohjaaja (YAMK) 

Pentti on kokenut lasten ja nuorten teatterin ammattilainen, joka on opettanut eri-ikäisiä teatterintekijöitä  reilut 12 vuotta. Pentti on energinen tekijä, joka arvostaa ryhmässä toimijuutta sekä jokaisen omaa ilmaisuvoimaa. Pentti pyrkii tuomaan jokaisen vahvuudet esiin ja loistamaan ne näyttämön valoissa yhdessä ryhmän kanssa. Tekeminen herättelee jokaisen omia kiinnostuksen kohteita ja haastamaan itseään!

Teatterin tekemisen taidot soveltuvat kaikille elämän alueille; sosiaaliset taidot, vastuullisuus, oma ilmaisu sekä mielipiteiden esiin tuominen.

Image

MELANIE MY ROSAS

Melanie on Saksassa v. 2011 valmistunut musikaaliartisti Joop van den Ende Academy:sta Hampurista. Melaniella on 15 vuoden näyttämökokemus ja on näytellyt esim. musikaaleissa kuten Cabaret ja PlayMe Saksassa ja Les Misérables Suomessa. Hän on toiminut solistina ja ensemble -laulajana m.m. Empire Cover Show:ssa ja The Robbie Williams Show:ssa Saksassa ja Eurovision Song Contest 2016 -kilpailussa Tukholmassa. Melanie on myös tehnyt kuva- ja TV -mainos työtä sekä äänitaltiointeja. Näyttämötyön ohella Melanie työskentelee artisti- ja vocalvalmentajana paikoissa kuten Subtone Moskovassa ja Monacossa sekä musiikinopettajana Gymnasiet Mattlidenissä Espoossa missä hän m.m opettaa IB Music Diploma Programme -tutkintoa. Keväällä 2020 Melanie valmistuu Bachelor of Arts:iksi, laulun pedagogiksi musikaalisuuntauksella Hochschule Osnabrück:ista, korkeakoulusta Saksassa. Melanie opettaa ruotsiksi, saksaksi, englanniksi sekä suomeksi.

Image

RIIKKA PORTTILA

Riikka Porttila on 40- vuotias Sipoolainen kahden lapsen äiti, joka aloitti Vijanana- joogaopettajaksi opiskelun innostuttuaan joogasta. Riikka on valmistunut sertifioiduksi Vijana- joogaopettajaksi tammikuussa 2021 opiskeltuaan kolme vuotta Suomessa Vijnana- joogaa, anatomiaa ja joogafilosofiaa. 800h opintojen lopputyön Riikka teki joogan vaikutuksesta kehotietoisuuteen ja haluaa välittää aikuisille oppilaille omaa kokemusta joogasta työkaluna kehon palautumiseen ja sitä kauttaa sekä henkiseen, että fyysisen voiman ja liikkuvuuden palauttamiseen.

Riikka Porttila valmistuu sertifioiduksi t vuotta Suomessa Vijnana-joogaa, anatomiaa ja joogafilosofi

Image

TAIJA KUMMELUS-ESKELINEN

Taija on koulutettu sirkusohjaaja, joka aloitti omat sirkustunnit jo 7- vuotiaana. Taijan omia lajeja ovat vanne, yksipyöräinen, pariakrobatia ja taikuus, mutta opettaa laajasti myös monia muita lajeja. Tärkeintä sirkuksessa on oppia uutta hauskalla tavalla.

Image

KADI RUUTU-SCHRODERUS

Kadi Ruutu-Schrodeus on alkuperäisesti kotoisin Virosta. Kadilla on 36-vuoden tanssijan ja koreografin kokemus, sekä hän on toiminut tanssiopettajana viimeiset 34-vuotta. Kadin työkokemus tanssijana on vakuuttava; Vuosina 1994-2000 Kadi toimi Ester Hellerma Dance managmentin taiteellisena johtajana ja on työskennellyt monen kansainvälisen artistin kanssa (mm. Dave Benton, Tonjua Hawkins, Tommy Hunt) ympäri maailmaa, kuten Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä, Italiassa ja Georgiassa. Mukaan mahtuu myös isoja konsertti produktioita ja sambakarnevaaleja. 2001 Kadi- ”The Big Mama” perusti Dance Freaks- ryhmän missä toimii edelleen koreografina, tanssijana, sekä suunnittelee ja ompelee esiintymisasut. Suomessa Kadi on työskennellyt artistien, kuten Antti Tuiskun, Mamban, Dannyn, Jari Sillanpään ja Rhino Hornes & The Soul Section bändin kanssa.

Image

TIINA PLANTIG

Tiina on 39 vuotias kahden lapsen äiti ja asuu perheensä kanssa Sipoon Nikkilässä.

Koulutukseltaan Tiina on auktorisoitu Personal trainer (Trainer4you), ryhmäliikuntatuntien ohjaaja, hyvinvointivalmentaja ja kuntosalivalmentaja (Trainer4you).

Liikunta näyttelee isoa osaa iloisen ja positiivisuutta pursuavan Tiinan arjessa, eli todettakoon sen olevan työn lisäksi myös elämän tapa!

Image

CHRISTINE ROSENBERG

Christine is a passionated  and enthusiastic Zumba® Fitness instructor since 2011. Originally from the Åland Island. She has been teaching classes in Åland and now in Helsinki Where she currently lives.

She also organises events and partys with a latin theme.

What is Zumba® Fitness:

Zumba® Fitness is a dance and fitness class to latin rhythms. 

She is also certified to teach Zumba® Kids and Aqua Zumba® and Zumba Sentao , a chair-based dance and strength workout. 

In her spear time she also like to develop her skills in dancing and at the moment taking classes in bachata, salsa and bellydance.

Image

MAARIT ROPE

Maarit on KRI-sertifioitu kundaliinijoogaopettaja, joka johdattaa sinut lempeästi tämän ikiaikaisen joogamuodon saloihin. Hän kannustaa ylittämään mielen luomat rajoitteet, jotta löydät sisältäsi voiman päästä sydämen viisauden lähteille.

Image

LAURA PALOHEIMO

Kirjailija ja sanataideohjaaja Laura Paloheimo on tullut suurelle yleisölle tunnetuksi viihdekirjoistaan. Viimeiset viisi vuotta hän on ohjannut runsaasti erilaisia kirjoituskursseja erilaisissa oppilaitoksissa sekä viikonloppuretriiteissä.

Kirjoittaminen, kirjallisuus, teatteri, itseilmaisu on ollut Lauran elämää määrittävä teema ja kantava voima läpi elämän.

Sanataideohjaajana hän yhdistelee taiteen ja ilmaisun kentiltä omaksumiaan metodeja, kehollisuutta, meditaatioita, kuvataiteita, musiikkia, kirjallisuutta, myyttejä ja satuja.


Image