MUSIIKKI

Pop & Show laulu opetus on suunnattu sekä aloittelijoille että kokeneille laulajille. Painopiste on viihdemusiikissa ja musikaalissa. Opetus tarjoaa laulajalle vankat työkalut, jonka avulla äänen käytöstä tulee monipuolista ja vaihtelevaa. Oppitunnin aikana käsitellään mikrofonitekniikkaa ja äänensävyjä, sananmuotoja sekä ilmaisutaitoa. Teknisen osaamisen lisäksi on laulun tulkinta ja kuulijan vangitseminen on keskeistä kehittyäkseen loistavaksi taiteilijaksi ja laulajaksi. Opetus suoritetaan yksittäin, pareittain tai ryhmissä. 

Aika: Maanantai / Sali 2/ opettaja Melanie

Klo 16.45- 17.30 Pop/ Show Lauluryhmä 11-15 vuotiaat

Klo 17.30- 18.15 Pop/ Show Lauluryhmä 7-10 vuotiaat

Klo 18.30- 20.00 Yksityis & pari laulutunnit (Aloittelijat ja kokeneet)

YKSITYISOPETUS

Laulutunnit

Laulutunneilla lähdetään jokaisen omasta lähtötasosta. Harjoitellaan löytämään oman uniikin äänen sävyjä ja mahdollisuuksia hengitys- ja äänenmuodostusharjoitusten avulla. Tutustutaan erilaisten tyylilajien fraseeraukseen ja sanoitusten tulkitsemiseen. Opetellaan löytämään sinun oma äänesi yhdessä.

Aika: Tiistai / Sali 2/ opettaja Mari

Klo 14.00 ———>

Laulu opetus on suunnattu sekä aloittelijoille että kokeneille laulajille. Painopiste on viihdemusiikissa ja musikaalissa. Opetus tarjoaa laulajalle vankat työkalut, jonka avulla äänen käytöstä tulee monipuolista ja vaihtelevaa. Oppitunnin aikana käsitellään mikrofonitekniikkaa ja äänensävyjä, sananmuotoja sekä ilmaisutaitoa. Teknisen osaamisen lisäksi on laulun tulkinta ja kuulijan vangitseminen on keskeistä kehittyäkseen loistavaksi taiteilijaksi ja laulajaksi. Opetus suoritetaan yksittäin, pareittain tai ryhmissä. 

Aika: Maanantai & Torstai/ Sali 2/ opettaja Melanie

Ma Klo 18.30- 20.00

To Klo 12.00- 14.00

To Klo 16.30 ——>

Pianotunnit

Pianotunneilla lähdetään liikkeelle oppilaan oman lähtötasosta. Harjoitellaan käsien koordinaatiota koskettimistolla, oikeaa soittotekniikkaa sekä helppoa säestystä.

Opetellaan tunnistamaan nuotteja ja musiikin teoriaa perustasolla.

Aika: Tiistai Klo 14- / Sali 2 / Opettaja Mari

Noora antaa piano tunteja maanantaisin ja tiistaisin. Kysy tarkemmin vapaita aikoja.