TUNTIHINNOITTELU

Mahtavia uutisia!

Olemme alentaneet tuntihintoja tulevan kauden osalta! Koronatilanteen myötä elämme kaikki taloudellisesti epävakaassa tilassa. Tästä johtuen haluamme edesauttaa sitä että kaikilla olisi parempi mahdollisuus ja turvallista harrastaa haluamaansa lajia. Talent School pyrkii pitämään tuntitarjonnan runsaana, ryhmät pieninä ja hinnat mahdollisimman alhaisina. 

TUNTIHINNAT (sis. alv%)

1 x tunti 12,00€ : 120€ / Kevätkausi 2022 (Yht. 10h)   

Kaikki kurssihinnat sisältävät Alv%, tilavuokran ja opettajan palkan.                                                                                                                 

Kurssialennus:

Jos ilmoittaudutte useammalle kuin yhdelle kurssille, myönnämme 10 % alennuksen kaikista lisäkursseista. Normaali kurssihinta peritään vain ensimmäisestä kurssista. Alennus koskee vain kausimaksuja.  10% alennus koskee myös sisaruksia. (Alla lisää infoa 10% sisarusalennuksesta).

Liittymismaksu;  20€

Talent Schoolin liittymismaksu sisältää; ”TS” T-paidan,  kokeilu kerran muille tunneille, tapaturma vakuutuksen (ryhmä).
Liittymismaksu 20€ koskee vain lasten ja nuorten tunteja.

Aikuisten tunneista tai yksityistunneista ei peritä liittymismaksua. Tunneille ei myöskään vaadita ennakkoilmoittautumista.

Syksyllä 2022 alkavat tunnit:

Stage School tunnit

Tanssi, Teatteri & Musiikki- Koulutusohjelma;

  • 1 x 7-10v. 120min. (40min. osioissa) 
  • 1 x 11-15v. 120min. (40 min. osioissa)

Yksityis- Laulu ja piano tunnit 

  • 1 x 30min 
  • 14 x 30min.                                                                                             
  • Saatavilla myös lahjakortteja!                                                                                                                                                                     

YLEISTÄ

 Ilmoittautuminen & Laskutus

Kaikille tunneille on ilmoittauduttava etukäteen. Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella Talent School verkkosivujen kautta (ilmoittautuminen). 

Alle 18-vuotiaan lapsen ilmoittautuminen tulee olla huoltajan tekemä.

Liittymismaksu 20€ lisätään kurssimaksu- laskuun.

20€ liittymismaksu sisältää Talent School jäsenyyden, ”TS”  T-paidan, tapaturmavakuutuksen opetustunnin ajaksi, sekä kokeilukerta mahdollisuuden muille tunneille. Kokeilukerrat tulee käyttää kauden alussa, jolloin oppilaalla on vielä mahdollisuus vaihtaa tuntia/ ryhmää toiseen.

Liittymismaksu on kertaluonteinen. Ei koske vanhoja oppilaita!

Liittymismaksu 20€ koskee vain lasten ja nuorten tunteja. Aikuisten tunneista tai yksityistunneista ei peritä liittymismaksua. Maksua ei palauteta jos oppilas peruuttaa osallistumisensa.

Ilmoittautuminen koskee aina yhtä lukuvuotta ja se on voimassa syys- ja kevätlukukaudelle. Ilmoittautuessaan oppilas/ oppilaan huoltaja on sitoutunut maksamaan sen lukuvuoden lukukausimaksut, jolle oppilas on ilmoittautunut. Lähetämme kaksi laskua lukuvuoden aikana, aina syys- ja kevätlukukauden alussa. 

Lasku lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen kurssin alkaessa ensimmäisen tunnin jälkeen.

Mikäli oppilas ei ole laskun eräpäivään mennessä suorittanut maksua, voidaan oppilas poistaa tanssitunnilta. Jos sinulle ei ole saapunut laskua ensimmäisen tunnin jälkeen, ota yhteys toimistoomme.

Peruutusehdot

Oppilaspaikan peruutus tai tuntimuutos on tehtävä kirjallisesti toimistoon tai sähköpostitse [email protected] viimeistään kahden viikon kuluessa opetuksen alkamisesta. Jos oppilas ei jatka kevätlukukaudelle, peruutus on tehtävä kirjallisesti toimistoon kauden loppuun mennessä.

Kesken lukukauden lopettaneiden oppilaiden lukukausimaksuja ei palauteta.

Mahdollisista poissaoloista tulee ilmoittaa koululle.  Piano- & laulutunti poissaoloista on ilmoitettava suoraan opettajalle mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Alle 24h poissaoloilmoituksia ei voida korvata.

 Perhealennus

Myönnämme perhealennuksen, mikäli samasta perheestä osallistuu enemmän kuin kaksi henkilöä tunneille. Alennus 10 % myönnetään toisesta ilmoittautuneesta lähtien. Alennus koskee vain kausimaksuja.

Kurssimaksut suoritetaan suoraan koulun pankkitilille joka löytyy laskusta. Koululla käy kortti- ja käteismaksu. Tanssi ja aikuisten liikunta, kulttuuri ja taide tunnit voit maksaa myös Smartum, Edenred & e-passi liikunta & kulttuurietuseteleillä tai verkkopalvelussa.