AIKUISET

Tarjoamme aikuisille laajan kattauksen kulttuuria ja hyvinvointia! Kirjoitus- ja teatterikurssien rinnalla tarjolla on joogaa, jumppaa & Zumbaa.

Laura Paloheimo- Kirjoituskurssi 

Talent Schoolissa luovaa kirjoittamista aikuisille!

Kirjailija ja sanataideohjaaja Laura Paloheimon "Pöytälaatikko tapaus" on kirjoituskurssi sinulle jolla on kirjoittamiseen liittyviä suunnitelmia tai tunnet vetoa kirjittamiseen juuri nyt, mutta et ole ihan varma siitä mitä tahtoisit kirjoittaa.

Pöytälaatikkotapaus on lähtölaukaus kirjoittamiseen. Tiiviskurssin aikana kirjoitetaan runsaasti, puhutaan kirjoittamisesta ja kokeillaan erilaisia luovuuden tukoksia avaavia meditaatioita ja kehollisia harjoitteita.

Luvassa on käsikirjoituksen vaiheisiin, henkilöhahmoihin ja tarinan teemoihin liittyviä luentoja ja harjoituksia.

Ideoidaan tarinalinjoja ja rakennekokonaisuuksia yhdessä. Kokeillaan erilaisia kerronnan tyylejä, ja hurvitellaan tarinankerronnan mahdollisuuksilla, annetaan ja vastaanotetaan teksteistä palautetta ja löydetään kirjottamisen vimma!

Välineet; läppäri tai muistikirja ja kynä.

Pukeudu rentoihin ja mukaviin vaatteisiin, ja ota mukaan eväitä. Pidämme kurssin aikana ruokatauon sekä kahvitauon.

Kurssipäiviä on kaksi, 8 tuntia, 120€ per henkilö.

La 13.3. klo 14-18.00 (4h)

La 14.3. klo 14-18.00 (4h)

LIIKUNTATUNNIT:

Zumba® Fitness & Dance

Zumba® Fitness tunnilla tanssitaan latinomusiikin tahtiin eri genreistä, kuten Reguetoon, salsa, bachata, rumba ja marenge. Opimme tanssin perusliikkeitä ja koreografioita menevän musiikin tahtiin. Tunnilla keskitytään naisellisiin latinotanssi liikkeisiin, etsitään sensuelli ja naisellinen liike lanteisiimme ja kasvatetaan itsevarmuutta tanssiin ja koko kehon liikehdintään. Kokonaisvaltainen kehon hyvinvointia edistävä tunti & Sopivasti tavoitteellista itsensä haastamista. 

Aika: Keskiviikko/ Sali 1/ opettaja Christine Klo 19.15-20.15

Good Karma- Kundaliini Jooga

Jokaisen syntymäoikeus on olla onnellinen.

Kundaliinijooga on tuhansia vuosia vanha tietoisuuden jooga, joka lisää elinvoimaa, rauhoittaa mieltä ja kehittää fyysistä kuntoa. Tuntiin kuuluu sarja fyysisiä harjoitteita (kriya), rentoutus ja meditaatio. Mantroja käytetään virittäytymisen ja meditaation tukena. Jokainen tunti on erilainen, mutta painopiste on selkärangan joustavuuden ylläpitämisessä ja lisäämisessä sekä keskivartalotuen vahvistamisessa. Tunti soveltuu kaikille, aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla.

Ota mukaan halutessasi oma jumppa-alusta ja viltti, rennot ja kiristämättömät vaatteet.

Aika: Tiistai/ Sali 1/ opettaja Maarit Klo 18.00-19.15

Hinta: 4 x kortti 52€ - 8 x kortti 96€ - 16 x kortti 160€

Vijnana- Joogaa keholle ja mielelle

Talent Schoolin joogatunnilla joogaat turvallisesti ja lempeästi omaa kehoa kuunnellen. Tunnit sopivat kaikille ja tavoitteena on lisätä kehon liikkuvuutta lempeästi. Tunti koostuu alkumeditaatiosta ja hengitystietoisuusharjoituksista (n. 15min.), asana- harjoittelusta (1h 5min) ja loppurentoutuksesta    (n. 10min).

Tunnilla jokaisen oppilaan lähtötaso huomioidaan ja liikkeitä tehdään varioiden kullekin sopivalla tavalla. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Kevään aikana järjestettävät kurssit muodostavat jatkumon, jotta ne, jotka haluavat oppia joogaa syvemmin, voivat edetä joogapolullaan.

Joogaa koronaturvallisesti ja vastuullisesti Talent Schoolissa!

Me Talent Schoolissa haluamme tarjota myös aikuiselle mahdollisuuden lempeään liikkumiseen. Aloitamme tammikuun lopussa kurssin " Joogaa keholle ja mielelle", jossa sertifioitu vijnana- joogaopettaja Riikka Porttila opastaa jokaisen joogasta kiinnostuneen lajin pariin.

Tunneille on mahdollista osallistua videon välityksellä, jolloin jokainen voi halutessaan joogata vaikka omassa kotonaan. Salissa noudatamme kokoontumisrajoituksia ja turvavälejä.

Joogaa keholle ja mielelle on 5 x 1,5 h:n mittaisen joogatunnin kokonaisuus, jonka aikana tutustumme tietoiseen läsnäoloon meditaation, hengityksen ja asanaharjoituksen kautta. Tänä keväänä toteutamme kolme viiden joogatunnin kokonaisuutta. Pääset syventämään omaa harjoitustasi koko kevään ajan joogan parissa jatkamalla viiden kerran jälkeen uudelle kurssille.

Olet lämpimästi tervetullut joogaamaan kanssamme!

Riikka Porttila valmistuu sertifioiduksi vijnana- joogaopettajaksi tammikuussa 2021 opiskeltuaan kolme vuotta Suomessa vijnana- joogaa, anatomiaa ja joogafilsofiaa.

" Joogaa keholle ja mielelle. Kutsun sinut joogapolulle kanssani. Tulethan sellaisena, kuin olet". Riikka 

Aika: Lauantai Klo 9.00-10.30 / Sali 1/ opettaja Riikka

Hinta 5 x maksaa 75€. (Koko kevätkausi sisältää yht. 15 joogakertaa)

Magical Workout- Jumppa

Treenin jälkeinen taianomaisen hyvä fiilis!? Onko tuttua?

Tule mukaan ja tehdään yhdessä taikoja sisäiselle ja ulkoiselle habitukselle!

Kokonaisvaltainen kehon hyvinvointia edistävä tunti & Sopivasti tavoitteellista itsensä haastamista.

Tunti koostuu monipuolisista lihaskunto, liikkuvuus, koordinaatio ja kehon huolollisista harjoitteista.

Vaihtelevia tunteja muokaten ryhmän mukaan.

Tunnilla pyritään löytämään jokaiselle oman tasoiset harjoitteet, joten hyppää reippaasti mukaan! Sopii kaikille! Eli sinulle!

Aika: Maanantai Klo 18.00-19.00 / Sali 1/ opettaja Tiina

Hinta: 4 x kortti 52€ - 8 x kortti 96€ - 16 x kortti 160€

Juoksukoulu/ Ulko & sisätreeni

Tarjoamme juoksukouluja kaiken tasoisille juoksijoille tai juoksusta kiinnostuneille.

Toinen tunneistamme sopii erityisesti juoksua aloittaville tai uutta potkua juoksuharrastukseen hakeville juoksun harrastajille.

Tarjolla on myös tunteja jo kokeneille ja tavoitteellisesti harjoitteleville.

Tunnit sisältävät 1 x 75 min. tapaamisen viikossa.

Tunnit koostuvat yhteislenkeistä vaihtelevissa maastoissa ja juoksua tukevista harjoitteista. Mukana ohjelmassa on peruskestävyys, intervalli ja vauhtileikittelyä, sekä oheisharjoittelua eri osa-alueilla, kuten Juoksukoordinaatio, lihaskunto ja liikkuvuusharjoituksia.

Tunneilla on mahdollisuus myös kuntotestiin ja juoksun videointiin, sekä käymme läpi kaikkien oman harjoitusohjelman ja tavoitteet.

Tunneilla käsitellään myös teoriaa, aiheina mm. kestävyysliikunta, sykealueet, ravitsemus, lihashuolto ja juoksutekniikka.

Aika: TBC / opettaja Tiina