SÄÄNNÖT

Ilmoittautuminen & Laskutus

Kaikille tunneille on ilmoittauduttava etukäteen. Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella Talent School verkkosivujen kautta (ilmoittautuminen). Alle 18-vuotiaan lapsen ilmoittautuminen tulee olla huoltajan tekemä.

Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme oppilaalle Talent School liittymismaksu (25€) laskun.  Liittymismaksu on suoritettava ennen opintojen alkamista. 25€ liittymismaksu sisältää Talent School jäsenyyden, ”TS”  T-paidan, tapaturmavakuutuksen opetustunnin ajaksi, sekä 2 x kokeilukerta mahdollisuuden muille tunneille.

Liittymismaksu 25€ koskee vain lasten ja nuorten tunteja. Aikuisten tunneista tai yksityistunneista ei peritä liittymismaksua. Maksua ei palauteta jos oppilas peruuttaa osallistumisensa.

Ilmoittautuminen koskee aina yhtä lukuvuotta ja se on voimassa syys- ja kevätlukukaudelle. Ilmoittautuessaan oppilas/ oppilaan huoltaja on sitoutunut maksamaan sen lukuvuoden lukukausimaksut, jolle oppilas on ilmoittautunut. Lähetämme kaksi laskua lukuvuoden aikana, aina syys- ja kevätlukukauden alussa. Syyslukukaudella ja kevätlukukaudella on opetusta yhteensä  32 opetustuntia  (molemmissa 16 tuntia).

Lasku lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen kurssin alkaessa ensimmäisen tunnin jälkeen.

Mikäli oppilas ei ole laskun eräpäivään mennessä suorittanut maksua, voidaan oppilas poistaa tanssitunnilta. Jos sinulle ei ole saapunut laskua ensimmäisen tunnin jälkeen, ota yhteys toimistoomme.

Peruutusehdot

Oppilaspaikan peruutus tai tuntimuutos on tehtävä kirjallisesti toimistoon tai sähköpostitse [email protected] viimeistään kahden viikon kuluessa opetuksen alkamisesta. Jos oppilas ei jatka kevätlukukaudelle, peruutus on tehtävä kirjallisesti toimistoon 13.12.20 mennessä.

Kesken lukukauden lopettaneiden oppilaiden lukukausimaksuja ei palauteta.

Perhealennus

Myönnämme perhealennuksen, mikäli samasta perheestä osallistuu enemmän kuin kaksi henkilöä tanssitunneille. Alennus 10 % myönnetään toisesta ilmoittautuneesta lähtien. Alennus koskee vain kausimaksuja. 

Kurssimaksut suoritetaan suoraan koulun pankkitilille joka löytyy laskusta. Koululla käy kortti- ja käteismaksu. Tanssi ja aikuisten liikunta tunnit voit maksaa myös liikuntaseteleillä.

YHTEYSTIEDOT

TALENT SCHOOL
TAIKAKULMA, ERIKSNÄSINTIE 6,
01150 SÖDERKULLA, SIPOO
www.talentschool.fi
[email protected]
tel; 045 1342411 (klo 10-14)